Tradicionalno SOVINO natjecanje za juniore

Izuzetno nas veseli što naši juniori i ove godine imaju mogućnost sudjelovati u tradicionalnom SOVINOM natjecanju u znanju engleskog jezika, koje okuplja sve polaznike tečajeva JUN 4 i JUN 6.
Ovim natjecanjem SOVINIM polaznicima otvara se pristup međunarodnom ispitu nakon kojeg će mnogi steći svoju prvu međunarodno priznatu diplomu.
Natjecanje se održava u 2 kruga.
PRVI KRUG održava se do početkom veljače tijekom redovnog održavanja nastave. 
Polaznici koji iz nekog razloga ne prisustvuju nastavi u redovnom roku, pišu test naknadno.
Listu najboljih objavljujemo 19.02.2019.
Ovisno o postignutim rezultatima, prvih 80 polaznika (40 iz JUN 4 i 40 iz JUN 6) plasirat će se u DRUGI KRUG natjecanja gdje ih očekuju vrijedne nagrade. 
Drugi krug natjecanja održava se u ožujku, 16.03.2019. u Gundulićevoj 63.
O točnom vremenu održavanja natjecanja, obavještavamo sve plasirane u 2.krug. 

*  Djeci koja se plasiraju od 1. do 3. mjesta SOVA poklanja 50% cijene ispita PTE YLE (Pearson Test of English Young Learners), 10% popusta na upisani tečaj u šk.god. 19./20. te oslobađanje od polaganja završnog ispita na kraju šk.god. 18./19.

*  Djeci koja se plasiraju na 4. i 5. mjesto SOVA poklanja 10% popusta na upisani tečaj u šk.god. 19./20. i oslobađanje od polaganja završnog ispita na kraju šk.god. 18./19.

*  Djeca koja se plasiraju od 6. do 10. mjesta oslobođena su polaganja završnog ispita na kraju šk.god. 18./19.

Želimo skrenuti pažnju na činjenicu da je mogućnost pristupanja PTE YLE ispitu otvorena svakom djetetu koje u PRVOM KRUGU postigne više od 80 bodova na testu.

Već godinama naši polaznici na međunarodnim ispitima ostvaruju rezultate iznad hrvatskog prosjeka i u pravilu dobivaju najviše ocjene. Stoga nam je u interesu da ih u suradnji s njihovom roditeljima potaknemo da se uključe u natjecanje i daju sve od sebe te pokažu koliko su naučili.

Ovdje pogledajte popis ustanova i institucija gdje se u svijetu priznaje Pearson ispit.

Više o Pearsonu