Advanced (CAE)

Advanced ispit CAE (Cambridge Assessment English) označava visoku razinu jezičnih kompetencija polaznika koja je adekvatna za većinu jezičnih potreba polaznika, uključujući poslovanje i studiranje. Većina Britanskih sveučilišta priznaje  Advanced kao dokaz potrebne razine jezičnih vještina koji će omogućiti uspješno savladavanje svojih kolegija.

Preporuča se polaznicima nakon 750 do 800 odslušanih sati nastave engleskog jezika, a odnosi se na razinu C1 prema Vijeću Europe.

Ispite organizira i provodi Britanski Savjet tri puta godišnje (u ožujku, lipnju i prosincu), a ispit se prijavljuje na referadi SOVE u siječnju (za rok u ožujku),  u ožujku (za rok u lipnju) te u listopadu (za rok u prosincu).

Pripremni program za polaganje  Advanced ispita kojeg provodi SOVA obuhvaća 92 nastavna sata godišnje, u trajanju od 2x60 minuta tjedno.

Cijena pripremnog tečaja: 4.490,00 kn
Mogućnost obročnog plaćanja u 9 rata

CAMBRIDGE - Advanced (CAE)

Razina: C1

Mjesto prijave ispita: SOVA Varšavska 14/ Referada

Lokacija polaganja ispita: Britanski savjet - Palmotićeva

Cijena ispita: 1.440,00 kn

Prijava: do 20.04.2020.

Datumi održavanja ispita: 10.06.2020.
SPEAKING:
READING/WRITING/LISTENING:

 

VAŽNA OBAVIJEST

Zbog novonastale situacije vezane za obustavu nastave u školama i u SOVA školi stranih jezika i Jezičnom učilištu prema odluci Nacionalnog stožera civilne zaštite i Ministarstva znanosti i obrazovanja, referada SOVE privremeno je zatvorena.

CAE ispiti u ljetnom roku nisu odgođeni, prema informacijama British Councila i održat će se prema predviđenom rasporedu.

Na našu e-mail adresu sova@sova.hr na kojoj smo dostupni za odgovore tijekom cijeloga dana, pošaljite nam podatke potrebne za prijavu (ime i prezime, datum rođenja, e-mail adresa, broj telefona ili broj telefona roditelja), a svu ostalu dokumentaciju možete potpisati naknadno, odnosno prije samog pristupanja ispitu. U slučaju vaše želje ili potrebe, prema dogovoru možete doći i u našu referadu u Varšavsku 14.

Podaci za internet plaćanje ispita:
Sova Jezično Učilište
Varšavska 14, Zagreb
IBAN: HR7924020061100606584 Erste Bank
Svrha plaćanja: Ispit FCE/CAE/CPE za (Ime i prezime Kandidata).

Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno nas kontaktirajte na sova@sova.hr ili na broj telefona 091 4974 049.

Vidimo se uskoro u SOVI!