Proficiency (CPE)

Proficiency označava najvišu razinu jezičnih kompetencija u skupini Cambridge CAE (Cambridge Assessment English) ispita. Priznaju ga najviše obrazovne institucije mnogih zemalja, uključujući gotovo sva sveučilišta u Velikoj Britaniji. Poslodavci diljem svijeta također vrednuju  Proficiency prilikom upošljavanja radnika s ne-engleskog govornog područja.

Za pripremu Proficiency-a , potrebno je odslušati 950 do 1000 sati nastave engleskog jezika.  Proficiency se odnosi na razinu C2 prema Vijeću Europe.

Ispite organizira i provodi Britanski Savjet tri puta godišnje (u ožujku, lipnju i prosincu), a ispit se prijavljuje na referadi SOVE u siječnju (za rok u ožujku),  u ožujku (za rok u lipnju) te u listopadu (za rok u prosincu).

Pripremni program za polaganje  Proficiency ispita kojeg provodi SOVA obuhvaća 100 nastavnih sati godišnje, u trajanju od 2x60 minuta tjedno.

Cijena: 4.990,00 kn
Mogućnost obročnog plaćanja u 9 rata

CAMBRIDGE - Proficiency (CPE)

Razina: C2

Mjesto prijave ispita: SOVA Varšavska 14/ Referada

Lokacija polaganja ispita: Britanski savjet - Palmotićeva

Cijena ispita: 1.560,00 kn

Prijava: do 20.04.2020.

Datumi održavanja ispita: 12.06.2020.
SPEAKING:
READING/WRITING/LISTENING:

 

VAŽNA OBAVIJEST

Zbog novonastale situacije vezane za obustavu nastave u školama i u SOVA školi stranih jezika i Jezičnom učilištu prema odluci Nacionalnog stožera civilne zaštite i Ministarstva znanosti i obrazovanja, referada SOVE privremeno je zatvorena.

CAE ispiti u ljetnom roku nisu odgođeni, prema informacijama British Councila i održat će se prema predviđenom rasporedu.

Na našu e-mail adresu sova@sova.hr na kojoj smo dostupni za odgovore tijekom cijeloga dana, pošaljite nam podatke potrebne za prijavu (ime i prezime, datum rođenja, e-mail adresa, broj telefona ili broj telefona roditelja), a svu ostalu dokumentaciju možete potpisati naknadno, odnosno prije samog pristupanja ispitu. U slučaju vaše želje ili potrebe, prema dogovoru možete doći i u našu referadu u Varšavsku 14.

Podaci za internet plaćanje ispita:
Sova Jezično Učilište
Varšavska 14, Zagreb
IBAN: HR7924020061100606584 Erste Bank
Svrha plaćanja: Ispit FCE/CAE/CPE za (Ime i prezime Kandidata).

Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno nas kontaktirajte na sova@sova.hr ili na broj telefona 091 4974 049.

Vidimo se uskoro u SOVI!