Udžbenici za engleski jezik

DJECA PREDŠKOLSKOG UZRASTA
KID 1,2

Za 1.stupanj engleskog jezika profesorice Renee Davies i Nada Zubović-Vučinić autorice su slikovnice JACK IN THE BOK 1 uz koju smo izdali JACK IN THE BOX 1 activity book, audio kasetu, teacher's book i CD.

Za 2.stupanj engleskog jezika profesorice Renee Davies i Biba Džeba autorice su slikovnice JACK IN THE BOK 2 uz koju smo izdali JACK IN THE BOX 2 activity book, audio kasetu, teacher's book i CD.

 

OSNOVNOŠKOLCI
JUNIOR 1-5

Za 1.stupanj engleskog jezika profesorica Biserka Džeba autorica je udžbenika/radne bilježnice LEO, uz koji smo izdali kasetu, CD i teacher's book.

Za 2.stupanj engleskog jezika profesorica Višnja Anić autorica je udžbenika LIGHTHOUSE 2 uz koji smo izdali LIGHTHOUSE 2 workbook, teacher's book, audio kasetu i CD.

Za 3.stupanj engleskog jezika profesorice Višnja Anić, Daška Domljan i Danka Singer autorice su udžbenika LIGHTHOUSE 3 uz koji smo izdali LIGHTHOUSE 3 workbook, teacher's book, audio kasetu i CD.

Za 4.stupanj engleskog jezika profesorice Olinka Breka i Martina Horvat autorice su udžbenika LIGHTHOUSE 4 uz koji smo izdali LIGHTHOUSE 4 workbook, teacher's book, audio kasetu i CD.

Za 5.stupanj engleskog jezika profesorice Olinka Breka i Martina Horvat autorice su udžbenika LIGHTHOUSE 5 uz koji smo izdali LIGHTHOUSE 5 workbook, teacher's book, audio kasetu i CD.

ODRASLI

Za 1.stupanj engleskog jezika profesorice Višnja Grgičević i Višnja Makek autorice su udžbenika WELCOME TO ENGLISH 1 uz koji smo izdali WELCOME TO ENGLISH 1 workbook, teacher's book, audio kasetu i CD.

Za 2.stupanj engleskog jezika profesorica Martina Horvat autorica je udžbenika WELCOME TO ENGLISH 2 uz koji smo izdali WELCOME TO ENGLISH 2 workbook, audio kasetu i CD.