PRAVILNIK ROĐENDAONICE i IGRAONICE

Sova Varšavska d.o.o.  kao organizator dječje rođendaonice i igraonice poduzela je i poduzimati će sve da boravak djece učini sigurnim, zabavnim i ugodnim.

Sova Varšavska d.o.o.  ipak ne može jamčiti apsolutnu sigurnost djece tijekom boravka u prostorijama dječje rođendaonice/ igraonice, te iz tog razloga ne snosi odgovornost za njihove eventualne ozljede do kojih može doći prilikom nesigurne ili neprimjerene uporabe opreme ili ozljede koje si djeca nanesu međusobno ili tijekom igre.

U pogledu korištenja usluga dječje rođendaonice i igraonice djeca i roditelji moraju se pridržavati sljedećih osnovnih pravila:

- Rođendaonica/ Igraonica je namijenjena igri i zabavi djece od 4 do 12 godina. 
- Djeca do 5 godina starosti mogu boraviti u igraonici pod nadzorom odrasle punoljetne osobe.
- Za djecu koja su navršila 5 godina, roditelji su slobodni u odluci žele li dijete ostaviti u igraonici pod nadzorom osoblja ili ostati s djetetom u igraonici.
- Obveza je osobe koja je ostavila dijete u igraonici osobno doći po dijete najkasnije pet minuta prije isteka vremenskog roka za rođendan /igru.
- Obveza je osobe koja je ostavila dijete u rođendaonici/ igraonici tijekom djetetova boravka imati dostupan mobilni telefon koji je navela kao telefon za kontakt
- U prostor rođendaonice/ igraonice nije dopušteno unošenje hrane, napitaka, opojnih sredstava, alkohola, duhanskih proizvoda, žvakaćih guma, te konzumiranje istih.
- Molimo roditelje da obavezno naglase ako je netko od djece alergično na neku vrstu hrane. U tom slučaju molimo roditelje da donesu posebnu hranu i/ili piće za dijete, a mi ćemo obratiti pažnju da dijete jede i/ili pije za njega predviđenu hranu/piće.
- Dijete pri ulasku u rođendaonicu mora imati papuče ili čarape, isto tako i roditelj koji ostaje u rođendaonici
- Pri ulasku u igraonicu dijete ne smije nositi nakit, kao niti bilo kakve druge predmete (bedževe, prstenje i sl.) kojima može ozlijediti sebe ili drugo dijete.
- Radi zaštite zdravlja ostale djece, djeca koja imaju temperaturu ili osip, odnosno koja boluju od zaraznih bolesti, ne mogu se koristiti dječjom rođendaonicom/  igraonicom.
- Ukoliko neko dijete radi problem i ugrožava svojim ponašanjem drugu djecu ili ne sudjeluje, te ometa program, osoblje je autonomno zamoliti roditelja ako je prisutan ili ga nazvati, ukoliko nije prisutan, da dijete udalji s rođendana.

Ludi i nezaboravni provod, smijeh i veselje obavezni su i zajamčeni!

Vaša SOVA rođendaonica

Svojim potpisom potvrđujem sljedeće:

*u cjelosti sam upoznat s pravilnikom rođendaonice/ igraonice, razumio sam te ga prihvaćam bez rezervi

*rođendaonicu/ igraonicu za djecu koristim na vlastitu odgovornost