Sovinim polaznicima tečajeva engleskog jezika razina B1/Mladež 4

Namjera nam je upoznati vas s promjenama koje smo uveli kako bismo uspješno odgovorili na nove izazove koje pred nas postavlja ulazak u Europsku Uniju.

Kao što znate, svi naši tečajevi usklađeni su s jezičnim kompetencijama koje je propisalo Vijeće Europe (CEF). Obzirom da se za Hrvatsku uskoro otvaraju europske granice, a time i mogućnost daljeg obrazovanja i rada u inozemstvu, SOVA je prepoznala značaj međunarodno priznatih certifikata, i stoga prilagodila sve nastavne programe na način da će se polaznici nakon završene razine B1 moći upisati na tečajeve koji će ujedno biti i priprema za međunarodne ispite.

Od ove godine SOVA je postala licencirani centar za provođenje dva nova međunarodna ispita

  • PTE (Pearson Test of English) General,

  • LCCI (London Chamber of Industry and Commerce) JETSET,

uz već 20 godišnje iskustvo u uspješnim pripremama za

  • Cambridge ESOL.

Kako odlučiti koja diploma je najbolja za vas?

Prvi korak je pristupanje završnom ispitu za Mladež 4 koji će se organizirati u našim prostorijama u Hebrangovoj 21 i to:

Pismeni ispit - subota, 26.5.12.

Usmeni ispit - petak, 1.6.12.

Točan raspored ispita dobit ćete od svoje profesorice.

Ovisno o postignutim rezultatima, naši će vam mentori dati svoje stručno mišljenje i pismenu preporuku za nastavak edukacije.

Prilažemo usporednu tablicu Pearson, LCCI i Cambridge ispita, koja će vam vjerujemo dati odgovor na većinu vaših pitanja.

Bez obzira za koji ćete se tečaj odlučiti, budite sigurni, dobit ćete najbolju moguću pripremu i sigurniji put do sticanja željene diplome.

Ukoliko imate dodatnih pitanja, rado ćemo na njih dgovoriti

Pišite nam na sova@sova.hr ili nas nazovite 01/4830 570

Vaša SOVA