Rezultati Pearson ispita 2017. godina

Rezultate PEARSON ispita Firstwords, Springboard, Quickmarch, Breakthrough održanog 20.05.2017. pogledajte ovdje. Svečana dodjela diploma Pearson Test of English YLE održana je 28.10.2017. u Europskom domu.

Osim brojnih kandidata, roditelja i profesora Sove, svečanoj dodjeli prisustvovala je predstavnica Pearsona, gospođa Ida Grbić Ivanović, koja se kraćim ali srdačnim govorom obratila skupu. Bila nam je izuzetna čast uručiti ovu diplomu našim polaznicima za koje je to prva velika međunarodna diploma. Još jednom iskreno čestitamo! Slike pogledajte u našoj galeriji.

U subotu 21. svibnja 2016. održani su PEARSON i LCCI (London Chamber of Commerce and Industry) ispiti (pismeni i usmeni) kojima su kandidati pristupili u 6 kategorija: Firstwords, Springboard, Quickmarch, Breakthrough, PTE 2, JET 3. 
Svi su s iznimnim uspjehom položili ispit, a slike sa svečane dodjele održane u Europskom domu pogledajte u našoj galeriji. 

Ponosni smo na izvrsne ocjene koje su ostvarili naši polaznici na PTE (Pearson Test of English) YLE ispitima. Osobito nas veseli i posebna pohvala iz Pearson centrale koja je rezultate naših juniora ocijenila impresivnim.