Cambridge međunarodna diploma

PRIJAVA ZA POLAGANJE ISPITA

CAE (Cambridge Assessment English) ogranak je University of Cambridge koji provodi međunarodne ispite iz engleskog jezika za osobe kojima on nije materinji jezik. Osnovan je još 1913. godine, te se svojom reputacijom dokazao kao vodeća svjetska institucija u poučavanju i testiranju engleskog kao stranog jezika. Svake godine otprilike milijun kandidata iz 130 zemalja svijeta pristupi Cambridge CAE ispitima kako bi dobili međunarodno priznatu diplomu o znanju jezika.

O ozbiljnosti takve diplome svjedoči i činjenica da veliki broj međunarodnih visokih obrazovnih institucija kao i svjetski poznatih kompanija traži upravo Cambridge CAE Ceftificate kao potvrdu o razini znanja engleskog jezika za svoje buduće studente i zaposlenike.

FCE – B2 First ispit poznat je kao First Certificate in English. Ovaj ispit dokazuje da možete govoriti i pisati na engleskom jeziku dovoljno dobro da radite ili studirate u okolini koja govori engleskim jezikom.

CAE C1 Advanced ispit poznat kao Certificate in Advanced English. Ovaj ispit dokazuje da engleski jezik kandidata zadovoljava standarde koji se očekuju od profesionalnog poslovnog čovjeka ili preddiplomskog studenta.

CPE – C2 Proficiency ispit poznat je kao Cambridge English Proficiency. Ovaj ispit dokaz je da ste savladali engleski jezik i da ga tečno možete koristiti u zahtjevnim istraživačkim, akademskim i profesionalnim situacijama. Ovo je najviša Cambridge English kvalifikacija.

 

Povratak