Pripremni tečajevi za međunarodne diplome, online nastava

SOVA je jedini zlatni partner Britanskog Savjeta u Zagrebu i licencirani centar u Hrvatskoj za provođenje Pearson ispita.

 

Što su međunarodne diplome? Međunarodno priznate diplome koriste se prilikom školovanja u inozemstvu ili kao dokaz znanja jezika kod zapošljavanja u inozemstvu, ali i u Hrvatskoj. Za dobivanje međunarodne diplome potrebno je položiti ispit koji provode međunarodne ustanove ili profesori SOVE.

Kako se mogu upisati? Ako želiš upisati početnički tečaj, možeš se odmah upisati online ili na našoj referadi u Varšavskoj 14. Ako se prvi put upisuješ u tečaj u SOVI, prije upisa u viši stupanj se moraš testirati. Nudimo online testiranje, testiranje na zahtjev na našoj referadi i razredbene ispite po osnovnim školama gdje održavamo nastavu tjedan dana prije početka tečaja.

Gdje mogu vidjeti raspored održavanja nastave? Raspored nastave možete vidjeti ovdje.

Kolika je cijena tečaja? Cijena tečaja ovisi o vrsti i razini tečaja. Cijene tečaja, načine plaćanja i popuste možete pronaći ovdje.

Gdje mogu kupiti knjige? Udžbenike i radne bilježnice možete kupiti na našoj referadi. Plaćanje na referadi je moguće samo gotovinom.
Knjige također možete naručiti putem e-maila sova@sova.hr, ako ste upoznati s nazivom tečaja koji pohađate (nastavljate prethodni tečaj ili ste položili razredbeni ispit). Uplatnice za knjige poslat ćemo vam povratno na mail.  Knjige će vas čekati na prvom satu nastave ili ih možete preuzeti pouzećem/virmansko plaćanje u kojem slučaju se cijena knjiga uvećava za iznos poštarine od 35,00 kn.

Nudite li tečajeve osim navedenih u rasporedu? Ako ste zainteresirani za stupanj ili jezik koji nije naveden u rasporedu, javite nam se na sova@sova.hr

Što je CEFR/ZEROJ? Common European Framework of Reference for Languages ili Zajednički europski referentni okvir za jezike. Svaki stupanj(npr. A2) se sastoji se od 2-4 modula(npr. A2.1) pri čemu se završni modul naziva stupnjem (npr. A2.2=A2, B1.4=B1). Svaki naš tečaj odgovara jednom CEFR modulu, odnosno stupnju.

 

O TEČAJU

  • 70 školskih sati nastave u grupi s najviše 9 polaznika
  • mogućnost ponavljanja gradiva i nadoknade eventualnih propuštenih sati u virtualnoj učionici
  • svjedodžba s pravom javnosti (upis u e-radnu knjižicu)za svaki položeni stupanj
  • svi naši profesori imaju sveučilišne diplome i dugogodišnje radno iskustvo
  • svi programi i diplome usklađene su s Europskim standardima i CEFR-om/ZEROJ-em
  • tečaj se održava s našim profesori(ca)ma stranih jezika uživo online, a ne preko unaprijed snimljenih predavanja
Povratak