Španjolski jezik za odrasle, nastava u učionici

Kako se mogu upisati? Ako želiš upisati početnički tečaj, možeš se odmah upisati online ili na našoj referadi u Varšavskoj 14. Ako se prvi put upisuješ u tečaj u SOVI, prije upisa u viši stupanj se moraš testirati. Nudimo online testiranje, testiranje na zahtjev na našoj referadi i razredbene ispite po osnovnim školama gdje održavamo nastavu tjedan dana prije početka tečaja.

Gdje mogu vidjeti raspored održavanja nastave? Raspored nastave možete vidjeti ovdje.

Kolika je cijena tečaja? Cijena tečaja ovisi o vrsti i razini tečaja. Cijene tečaja, načine plaćanja i popuste možete pronaći ovdje.

Gdje mogu kupiti knjige? Udžbenike i radne bilježnice možete kupiti na našoj referadi. Plaćanje na referadi je moguće gotovinom ili karticama.
Knjige također možete naručiti putem e-maila sova@sova.hr, ako ste upoznati s nazivom tečaja koji pohađate (nastavljate prethodni tečaj ili ste položili razredbeni ispit). Uplatnice za knjige poslat ćemo vam povratno na mail.  Knjige će vas čekati na prvom satu nastave ili ih možete preuzeti pouzećem/virmansko plaćanje u kojem slučaju se cijena knjiga uvećava za iznos poštarine od 35,00 kn.

Nudite li tečajeve osim navedenih u rasporedu? Ako ste zainteresirani za stupanj ili jezik koji nije naveden u rasporedu, javite nam se na sova@sova.hr

Što je CEFR/ZEROJ? Common European Framework of Reference for Languages ili Zajednički europski referentni okvir za jezike. Svaki stupanj (npr. A2) se sastoji od 2-4 modula (npr. A2.1) pri čemu se završni stupanj zove nazivom cjeline (A2.2=A2, B1.4=B1). Svaki naš tečaj odgovara jednom CEFR modulu.

 

O TEČAJU

  • 70 školskih sati nastave u grupi s najviše 14 polaznika
  • mogućnost ponavljanja gradiva i nadoknade propuštenih sati u virtualnoj učionici
  • svjedodžba s pravom javnosti (upis u e-radnu knjižicu)
  • iskusni profesori sa sveučilišnim diplomama
  • svi programi i diplome usklađene s Europskim standardima i CEFRom/ZEROJom
Povratak